FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lever ik mijn logo aan?

Bestand
Graag ontvangen wij uw logo digitaal in een .EPS of .Al bestand. Mocht u niet over een .EPS of .AI bestand beschikken of twijfelt u of uw logo aan de juiste voorwaarden voldoet? Neem dan contact met ons (klik hier). Dan kunnen wij samen kijken naar een oplossing. Mocht u een verkeerd bestand geüpload hebben, dan nemen wij contact met u op.

Kleuren
Heeft u het .EPS of .AI bestand aangeleverd dan haalt onze leverancier het juiste kleurnummer uit uw bestand. Wilt u zelf een kleur of PMS-code doorgeven, dan kunt u dit aangeven bij ‘opmerkingen’. Kiest u ervoor om alleen tekst te bedrukken, dan vragen wij u om aan te geven in welke kleur de tekst bedrukt moet worden. Wilt u een PMS-code doorgeven? Ook dit kunt u aangeven bij ‘opmerkingen’.

Lettertype
Als u tekst laat bedrukken, kunt u ons het desgewenste lettertype doorgeven bij ‘opmerkingen’. Wij overleggen dan met onze leverancier of dit tot de mogelijkheden behoort. Mocht het doorgegeven lettertype niet mogelijk zijn, dan nemen wij contact met u op om tot juiste oplossing te komen.

Is het mogelijk om producten te bestellen zonder opdruk?

Uiteraard is het mogelijk producten te bestellen zonder opdruk.

Hoe kan ik een monster aanvragen?

Heeft u interesse in een product maar bent u nog niet 100% overtuigd? Wilt u het product eerst graag bekijken, dan kunt u een monster bij ons aanvragen. Wij zullen deze voor een speciaal tarief bij u in rekening brengen inclusief de bijkomende verzendkosten. Mochten de producten uiteindelijk besteld worden, dan zullen wij de monsterbestelling aan u crediteren.

Het is niet mogelijk om een door u aangevraagd monster retour te sturen en te crediteren.

Kan ik op rekening kopen?

Het is mogelijk om de producten die u bij ons besteld op rekening te kopen. Vraag uw product dan aan middels een offerte aanvraag en vermeld duidelijk bij ‘opmerkingen’ dat u graag op rekening wilt kopen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hoe weet ik of mijn bestelde producten op de juiste manier gedrukt worden?

Als u producten met een opdruk bij ons besteld, dan krijgt u altijd een digitale proefdruk van ons op de mail. Alleen als deze door u is goedgekeurd zal de productie gestart worden (Zie proefdruk).

Wat is de levertijd?

De bestelling zal binnen 10 tot 15 werkdagen op het door u opgegeven adres worden afgeleverd. Mocht deze levertijd anders zijn zullen wij met u contact opnemen.

Spoedleveringen

Uiteraard zijn spoedleveringen mogelijk. Dit gaat altijd in overleg met de leverancier. De snelst mogelijke levertijd zal met u worden gecommuniceerd.

Worden er verzendkosten berekend voor mijn order?

Voor bestellingen vanaf € 750,- worden geen verzendkosten berekend. Bij bestellingen beneden de € 750 zullen wij de werkelijke verzendkosten bij u in rekening brengen, mits anders overeengekomen.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Bij ons op de webshop vindt u bij elk product een button (vrijblijvende offerte). Deze kunt u gebruiken als u een offerte voor dit product wilt aanvragen.

Ik heb een klacht, Waar kan ik terecht?

Uw order wordt met de grootste zorg behandeld. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het eindresultaat, neem dan contact met ons op via service@allinonepromotions.nl of 06-18097868. In overleg wordt gezocht naar een passende oplossing. Want als u niet tevreden bent, dan zijn wij het ook niet! We doen daarom altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Lees voor meer informatie onze Algemene Verkoopvoorwaarden.

Kan ik mijn pakket volgen via Track & Trace?

Wanneer uw producten worden overgedragen aan de bezorgdienst, zullen wij u een mail sturen met de link voor de track& trace code. U kunt dan uw pakket volgen.

Kan ik mijn producten bij jullie ophalen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij hebben zelf geen voorraden liggen. Uw producten zullen altijd rechtstreeks vanaf de leverancier naar u toegezonden worden.

Kan ik bij jullie custom made producten bestellen?

Het is mogelijk om bij ons volledig gepersonaliseerde producten te bestellen naar uw wens en huisstijl. Wij verzorgen niet alleen de standaard producten zoals hier op de webshop afgebeeld, maar wij helpen u graag om het juiste product naar eigen idee en wens samen te stellen. Heeft u een product dat u wilt laten ontwikkelen/ontwerpen en wilt u graag meer informatie? Dat kan! Neem gerust contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Stuur ons een bericht